nedjelja, 13. siječnja 2013.

Prezentacija Udruge Stripos i magazina StripOs br.11 u kaffe baru ´Knjiga i Kava´

U utorak, 15.1. u novootvorenom kafiću ´Knjiga i Kava´, u Osijeku, održat će se promocija udruge StripOs i magazina StripOs broja 11 s 24. satnog crtanja stripa u Galeriji Kazamat. Gosti su Saša Paprić (Udruga StripOs) te Marko Dješka i Ivan Hajek (crtači stripova s 24 satnog crtanja).
Novootvoreni kafić nalazi se na adresi Adama Reisnera 81 (točno preko puta dvorane Zrinjevac), a odlikuje ga ugodna atmosfera dnevnog boravka, tiha i nenametljiva glazba iz zvučnika, udobne fotelje i naslonjači te vrhunska Julius Meinl kava. Plus, ono možda i najvažnije, u kafiću je zabranjeno pušenje. 

˝U ovom će se prostoru događati razni kulturno umjetnički sadržaji. Program će biti usmjeren prema filmu, glazbi, likovnoj umjetnosti i književnosti i bit će tako koncipiran da će na mjesečnoj bazi biti organiziran postav neke izložbe, surađivat ćemo s različitim ambasadama i prikazivat ćemo filmove iz njihove zemlje: dokumentarne filmove, igrane filmove... Imamo i volontere iz Europske volonterske službe koji dolaze preko Kluba mladih i koji će također prezentirati svoje aktivnosti ovdje kroz izložbe, kratke filmove... Planiramo surađivati i s Umjetničkom akademijom u Osijeku.˝ - Organizatorica programa u kafiću, Biljana Nelović.  

Više info o prostoru: http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=42173

Nema komentara:

Objavi komentar